(ZONNE)BRILLEN

SCHERPESTEEN OPTICIENS

Monturen

brillen, brillenglazen en monturen

Keuze uit meer dan 3000 monturen van de grootste merken

Scherpesteen biedt je de grootste keuze aan brilmonturen. Inclusief de jongste trends en collecties. Tussen onze meer dan 3000 modellen vind je dan ook gegarandeerd een exemplaar dat perfect aansluit bij jouw gelaat.

Zonder de minste keuzestress overigens, want onze ervaren opticiens begeleiden je op basis van jouw smaak, wensen en voorkeuren vlot naar de bril van je dromen. 

Altijd mee met de jongste trends en nieuwste collecties

Brilglazen

brillen, brillenglazen en monturen

Brillenglazen van topkwaliteit

De glazen maken de bril. Daarom werkt Scherpesteen uitsluitend met gerenommeerde leveranciers van brillenglazen. Zo zijn we altijd zeker van topkwaliteit tegen een heel correcte prijs.

Onze voornaamste leveranciers van brillenglazen zijn

  • Tokai
  • Hoya
  • De Ceunynck
  • Rodenstock

Prijsbrekers

goedkoop die niet duurkoop wordt

De prijsbreker van Scherpesteen

Prijs speelt altijd een rol. Bij eender welke aankoop. En mits het in acht nemen van enkele basisregels is er niks mis met kiezen voor de goedkoopste.

Omdat je eens vaker van bril wil wisselen bijvoorbeeld. Gewoon zomaar, of omdat het ene montuur beter bij je outfit past dan het andere.

Daarom biedt Scherpesteen je een collectie stijlvolle brillen van heel hoge kwaliteit tegen de scherpst mogelijke prijs. Zo heb je al een mooi montuur met monofocale glazen voor 95 euro en een multifocaal model voor 350 euro. 

leesbril

Besparen op je leesbril kan schadelijk zijn voor je ogen

Kies voor een kwalitatieve leesbril

Voor veel mensen is een leesbril de eerste ervaring met het dragen van een bril. Leesbrilletjes vind je dan ook in alle maten en gewichten. Bij wijze van spreken op iedere hoek van de straat, meestal om ter goedkoopst.

Op zich is daar niets mis mee, behalve dat die lage prijzen alleen maar mogelijk zijn door te besparen op de kwaliteit van de gebruikte materialen, de service en de garantie. En daarvoor zijn jouw ogen in onze ogen te kostbaar. 

Beeldschermwerker of intensieve smartphone- of tabletgebruiker? Kies dan voor een leesbril met blauwfilter. 

Als professionele opticien kiest Scherpesteen daarom bewust voor een beperkt aantal kwalitatieve merken. 

Spring gerust eens binnen om ze te testen. Dan ervaar je zelf de kwaliteit van de leesbrillen van 

  • Clic
  • Frank and Lucie
  • Nooz
  • Porsche Design

Heb je door veelvuldig lezen op je tablet, computer, laptop of smartphone vaak last van vermoeide of rode ogen? Of gaan ze tijdens het schermwerken makkelijk jeuken? Kies dan voor een leesbril die het blauwe licht van die schermen efficiënt filtert. Die geeft je ogen de noodzakelijke rust waardoor je automatisch minder met je ogen gaat knijpen. Bovendien vermindert de blauwfilter de schittering van het beeldscherm.